Heftruck 

Een heftruck wordt in veel bedrijven gebruikt bij de (dagelijkse) werkzaamheden. Maar weten alle medewerkers hoe ze een heftruck veilig kunnen gebruiken? Dat leer je in deze heftruck cursus.

Als u gebruik maakt van een heftruck dan moet u kunnen aantonen dat u de heftruck ook veilig kan gebruiken. Daarvoor haalt u het heftruck certificaat. Tijdens de cursus leert u hoe een heftruck veilig gebruikt kan worden en ontvangt u aan het einde van deze cursus het heftruck certificaat.  Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. De inhoud van deze cursus wordt volledig afgestemd op het niveau van de cursist(en). We zien vaak dat medewerkers al prima kunnen rijden met een heftruck, maar nog geen certificaat hebben. Dan zal de cursus minder tijd in beslag nemen dan bij medewerkers die nog nooit een heftruck hebben bestuurd.

Bent u beroepschauffeur dan kunt u deze cursus ook volgen als nascholingscursus voor Code 95. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Heftruck basiscursus

Nog geen ervaring met een heftruck. Dan volgt u de heftruck basiscursus. Dat kan zowel individueel als met een groep. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Deze cursus in uw bedrijf?

De heftruck cursus, zowel de basis als de herhaling, kunnen wij in uw bedrijf verzorgen met uw eigen heftruck. Bent u niet in het bezit van een heftruck dan volgt u de cursus op een locatie van De Jonge Veiligheidsopleidingen.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heftruck cursus herhalingscursus

Verloopt uw heftruck certificaat binnenkort? (Uw heftruck certificaat is 5 jaar geldig) Dan kunt u opnieuw het certificaat behalen.  Dat kan zowel individueel als met een groep.  Neem contact op voor de mogelijkheden.