Eerste Hulp aan kinderen

In twee dagdelen kunt u de cursus Eerste Hulp aan kinderen volgen. Diverse onderwerpen worden behandeld: wonden, kneuzingen, botbreuken, vergiftigingen, baby en kinder reanimatie, verslikking enz. U krijgt volop gelegenheid om uw vragen te stellen en te oefenen. Als u wilt kunt u na het afronden van de cursus een certificaat van Het Oranje Kruis ontvangen. Dit certificaat is wettelijk erkend voor bijvoorbeeld gastouders en kinderdagverblijven. Wij adviseren u om vooraf de lesstof door te nemen. U kunt hiervoor een lesboek in papieren vorm, of als E-learning module bestellen.

Kosten (inclusief BTW):

  • Cursus € 60,00 per persoon
  • Lesboek papieren vorm € 27,50
  • Lesboek E-learning € 21,50
  • Certificaat Oranje Kruis € 19,95 (optioneel)
Theetuin Sequoiahof
Wilt u van deze cursus een leuk avondje uit maken? Schrijf dan in voor deze cursus die we met regelmaat verzorgen op de locatie Theetuin Sequoiahof in Vlake. U volgt deze cursus Eerste Hulp aan kinderen in een prachtige omgeving en krijgt daarbij het compleet verzorgde Sequoiahof arrangement met:

  • Koffie/Thee
  • Gebak.
  • Hapje en een drankje.
De combinatie van een cursus Eerste Hulp aan kinderen met het Sequoiahof arrangement is leuk om met familie en/of vrienden te boeken. De extra kosten voor dit arrangement bedragen € 39,99 per persoon inclusief BTW voor twee avonden. Neem een kijkje bij de geplande cursusdata en kijk ook een rond op de website van Theetuin Sequoiahof.

Individueel inschrijven?

Voor deze cursus kunt u per persoon inschrijven. Klik hier voor de geplande data en u kunt gelijk inschrijven.

Deze cursus op uw locatie?

Uw medewerkers kunnen wij ook op uw eigen locatie trainen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

De opleiding al gevolgd?

Volg dan de cursus Eerste Hulp aan kinderen herhaling en zorg dat uw kennis op dit gebied actueel blijft.