ACTIE opening cursuslocatie Bruinisse

Per 1 juni 2020 heeft De Jonge Veiligheidsopleidingen een cursuslocatie in gebruik genomen in Bruinisse. Op het adres Visserijweg 3 unit 4 te Bruinisse. Vanwege de huidige maatregelen rondom corona is het helaas niet mogelijk om een opening of open dag te plannen. Toch willen wij deze mijlpaal in de geschiedenis van De Jonge Veiligheidsopleidingen niet zomaar voorbij laten gaan en daarom hebben wij een aantal acties!

Gratis reanimatiecursus voor zes personen!

Ja dat leest u goed! Met zes personen gratis op cursus reanimatie. Hoe werkt het? Op onderstaande data staat er een reanimatiecursus gepland op onze cursuslocatie. Daar kunt u gratis aan mee doen en nog vijf mensen meenemen. Hoe kunt u winnen? Door ons te laten weten wie deze cursus moet winnen en waarom. Een stichting, een persoon, een vereniging uw personeel enz. Het maakt ons niet uit. Geef uw keuze door via onderstaand contactformulier.

Geplande data:

  • Zaterdag 25 juli 2020 van 13.30-16.30 uur
  • Woensdag 16 september 2020 van 19.00-22.00 uur
  • Maandag 23 november 2020 van 19.00-22.00 uur
Lees ook de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Kleurplaatactie 2020

Doe je ook mee met deze kleurplaatactie? Je kunt een stoer brandweerfeestje winnen. Dan mag je met een echte brandblusser spuiten op echte vlammen. Daar gaan we jou natuurlijk wel bij helpen. Je mag 5 vriendjes of vriendinnen meenemen. Wij zorgen voor leuke spelletjes, lekker drinken en koek en snoep. Hoe kun je winnen? Print deze kleurplaat uit en kleur hem zo mooi mogelijk in. Zet je naam, leeftijd en e-mailadres of telefoonnummer er op. En kom je mooie kleurplaat uiterlijk 10 juli 2020 bij ons brengen. Je mag de kleurplaat natuurlijk ook naar ons mailen. Er zijn drie winnaars, die krijgen alle drie een waardebon. En als hoofdprijs het brandweerfeestje dat op zaterdag 5 september 2020 gepland staat van 14.00 tot 16.00 uur. Deze actie voor kinderen onder de 12 jaar. Het feestje wordt verzorgd door De Jonge Veiligheidsopleidingen in samenwerking met Elke dag feest.

Lees ook de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Aanmelden gratis reanimatiecursus 2020

ACTIEVOORWAARDEN

De Jonge Veiligheidsopleidingen kiest de prijswinnaars en is daar geen verantwoording over verschuldigd. De prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht van hun prijs. Het is niet mogelijk om de gewonnen prijs in te wisselen of een andere datum te kiezen. Kan de prijswinnaar niet op de geplande datum dan is De Jonge Veiligheidsopleidingen vrij een ander winnaar te kiezen. Neemt u deel aan deze actie dan geeft u De Jonge Veiligheidsopleidingen toestemming om de door u verzonden gegevens te gebruiken. Deze worden gebruikt om u op de hoogte te brengen van de winnaars en voor onze nieuwsbrief. Voor deze nieuwsbrief kunt u op elk gewenst moment uitschrijven. Alle winnaars geven toestemming voor het maken van foto's en filmpjes, waarop alle aanwezigen herkenbaar in beeld komen, tijdens de reanimatiecursus. Dit beeldmateriaal mag door De Jonge Veiligheidsopleidingen vrij gebruikt worden voor marketing doeleinden.

Kleurplaatactie
Deze actie is uitsluitend voor kinderen onder de 12 jaar.  De ouders/verzorgers van de kinderen die deelnemen geven toestemming voor het maken van foto's en filmpjes, waarop alle aanwezigen herkenbaar in beeld komen, tijdens het brandweerfeestje. Alle ouders (maximaal 2) en kinderen mogen in beeld komen. De ouders/verzorgers van de winnaar zorgen vooraf dat alle ouders/verzorgers van deelnemende kinderen een formulier hebben ingevuld waarmee ze toestemming geven dat hun kind in beeld mag komen. Dit beeldmateriaal mag door De Jonge Veiligheidsopleidingen en Elke dag feest worden gebruikt voor marketingdoeleinden.  De kinderen dienen op deze dag geen verkoudheidsklachten/ griep e.d. te hebben of in de twee weken voorafgaand aan het evenement te hebben gehad.