U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De Jonge Veiligheidsopleidingen

Boeijerstraat 16
4311 EW Bruinisse
06-15664735
info@dejongeveiligheidsopleidingen.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Veilig leren!

Maak kennis met uw instructeur en leverancier!

De Jonge Veiligheidsopleidingen, een jong en energiek bedrijf dat in 2017 is opgericht, is gevestigd in het mooie Bruinisse. Gelegen in de provincie Zeeland op het eiland Schouwen- Duiveland. Opgericht met maar één doel:

U als klant ontzorgen op het gebied van veiligheid!

 

Veiligheid is geen standaard concept. Het is maatwerk en vergt aandacht en kennis van uw bedrijf. Een inventarisatie van uw veiligheidsmiddelen om in kaart te brengen of er voldoende brandblussers en verbandtrommels zijn. Maar denk ook aan AED apparaten, noodverlichting of heel simpel een voorraad pleisters. Zijn uw BHV'ers en EHBO'ers opgeleid om met deze materialen te kunnen werken? Als we nieuwe middelen voor u leveren, denken we graag mee over de juiste plaats daarvoor. En vergeten we niet om dat ook aan bod te laten komen in de EHBO of BHV cursus.

Maar we kunnen u meer bieden dan dat! Naast EHBO en bedrijfshulpverlening kunnen we u ook helpen bij een VCA cursus of ontruimingsoefening.
Ook particulieren weten de weg naar De Jonge Veiligheidsopleidingen te vinden en zijn welkom. De opleiding Eerste Hulp aan kinderen en reanimatie & AED zijn gewilde cursussen voor deze doelgroep.


Veilig leren!
Dat is onze slogan en dat is niet zomaar gekozen. Wij werken voor uw veiligheid, dus het moet goed zijn. U vertrouwd ons en daar doen we ons uiterste best voor. Als u met een veilig gevoel in onze cursus zit, dan hebben wij ons doel behaald. 'Riny, je brengt de lesstof zo praktisch over en we hebben lekker kunnen oefenen'. Een groter compliment kun je toch niet krijgen als instructeur? Als dát geen veilige leeromgeving is geweest voor de cursist.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?