U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De Jonge Veiligheidsopleidingen

Boeijerstraat 16
4311 EW Bruinisse
06-15664735
info@dejongeveiligheidsopleidingen.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Veilig leren!

BHV basis opleiding

Om uw BHV diploma te behalen volgt u de BHV basis opleiding. Deze opleiding bestaat uit twee delen: Eerste Hulp en Brand & Ontruiming. Er zijn twee manieren om deze cursus bedrijfshulpverlening te volgen.

 • BHV basis opleiding tweedaagse
  Bij deze opleiding volgt u twee dagen cursus onder leiding van een instructeur. Een dag Eerste Hulp en een dag Brand & Ontruiming. Bij beide onderwerpen krijgt u zowel de theorie als de praktijk aangeboden. Beide dagen worden afgesloten met een theoretisch examen.
  Kosten € 239,00 excl. BTW per persoon.
 • BHV basis opleiding blended learning
  De theorie via E-learning en de praktijk tijdens de cursus onder leiding van een instructeur. U leert, op uw eigen tempo en op een moment dat het u uitkomt, de theorie via E-learning.
   Deze online cursus sluit u af met een online examen. Daarna volgt u een praktijkdag waarin u alle vaardigheden in praktijk gaat oefenen.
  Kosten € 199,00 excl. BTW per persoon.

VRIJSTELLING: met een geldig EHBO diploma kunt u vrijstelling krijgen voor het deel Eerste Hulp.

 

BHV herhaling
U heeft al een BHV diploma en wil bedrijfshulpverlener blijven. Dan volgt u de cursus BHV herhaling. Deze cursus duurt twee dagdelen. Een dagdeel Eerste Hulp en een dagdeel Brand & Ontruiming. U volgt een actieve cursus waarin u zelf volop kan oefenen om uw vaardigheden op peil te houden.

Kosten € 139,00 excl. BTW per persoon.

BHV werken met kinderen
Omdat u met kinderen werkt wilt u ook uw BHV cursus gericht hebben op hulp verlenen aan kinderen. Dat leert u bij deze cursus: BHV bij werken met kinderen. De indeling van deze cursus is gelijk aan de reguliere BHV cursus. Het deel Eerste Hulp is toegespitst op kinderen. 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?